Minőségi informatikai megoldások

Php fejlesztés Yii 2 alapokon

Az Yii 2 egy jól dokumentált nagy teljesítményű keretrendszerr, amely folyamatos frissítéssel rendelkezik. A fejlesztések ebben keretrendszerre épülve készülmek, mely biztosítja a biztonságos működést, a legúljabb php verziókal a kompatibilitást, a rugalmas fejlesztést. A keretrendszerhez rengetek kiegészítő komponens létezik, amelyek széles körű felhasználást tesznek lehetővé.

Zárt rendszerek

Jellemzően kis és közép vállalatok belső működését segítő programok, amelyeket csak egyedi hozzáféréssel lehet elérni. Ilyen rendszerek lehetnek szervíz modulok, készlet kezelő modulok, gyártást elősegítő modulok, oktatási modulok. Ezekben a rendszerekben cég specifikus megoldások kerülnek megvalósításra az egyedi igényeknek megfelelően.

API felületek

Rendszerünk funkcionalitásást nem csak úl modulok fejlesztésével bővíthetjük. Alternatívát jelenthet a más rendszerekhez, szolgáltatókhoz kapcsolódás, ahol nekünk csak az adatokat kell szolgáltatnunk a működést pedig a másik rendszer biztosítja. Ilyenek a hírlevélküldő rendszerek, nagyobb webshop rendszerek, sms küldő rendszerek, marketing rendszerek.

Image placeholder

Tóth Nándor

"Jelenlegi közös projektünk a Járműfelhő gépjármű kommunikációs szoftver és nyilvántartó feljesztője, amibe sms küldő rendszer lett integrálva és sms gateway-hez let kapcsolva."